HOTEL BRUSSELS AIRPORT IS GEOPEND

Van der Valk Hotel Brussels Airport is geopend en hanteert aangepaste maatregelen. Graag vragen wij u rekening te houden met de aangescherpte maatregelen om uw gezondheid en die van onze medewerkers te kunnen waarborgen. Wij hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen voor een veilig en vertrouwd verblijf in Hotel Brussels Airport.

Wij danken u voor het begrip en het vertrouwen in ons hotel.

Bekijk onze aangepaste maatregelen


 

Geopende faciliteiten

Wij zijn weer volledig open! Kamers, restaurant, bar, roomservice en meetingzalen kunnen weer gereseveerd worden.

Covid Safe Pass

Vanaf 1 november zal er wel een Covid Safe Pass nodig zijn voor gasten in de bar en het restaurant. Kamers zijn wel zonder Covid Safe Pass te reserveren.

Restaurant

Ons restaurant is weer open! Alle dagen voor het ontbijt van 6.00-10.00 uur. Van maandag-vrijdag hebben we vanaf 13/9 weer ons populaire Business Lunch buffet van 12.00-14.30 uur en dagelijk is er a la carte lunch van 12.00-17.00 uur. Alle dagen kunt u weer komen genieten van een diner van 17.00-22.00 uur.

Brunch

Vanaf 12/9 starten we weer met een wekelijkse Zondagsbrunch.

Bar

Onze bar is geopend van 10.00-24.00 uur.

Fitness

Vanaf 9 juni is onze fitness weer dagelijks geopend voor hotelgasten.

Shuttle

Onze shuttlebus van en naar de luchthaven rijdt niet. Maar indien u een taxi wenst, zullen wij dit graag voor u regelen tegen een aantrekkelijk tarief.


 

Veilig en vertrouwd

Bij Van der Valk heeft de gezondheid, veiligheid en het welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Om uw gezondheid en veiligheid te kunnen waarborgen, willen wij u vragen tijdens uw bezoek aan ons hotel het volgende beleid na te leven: 

  • Volg de aangegeven looprichting en hygiënemaatregelen
  • Houd 1,5 meter afstand van andere gasten en medewerkers
  • Schud geen handen met andere gasten of hotelpersoneel 
  • Was uw handen regelmatig 
  • Gebruik papieren handdoekjes om uw handen te drogen
  • Hoest en nies in uw elleboog en wend u af van mede-gasten en hotelpersoneel
  • Betaal bij voorkeur elektronisch of contactloos

U mag er gerust op zijn dat uw gehele kamer na ieder verblijf grondig wordt gedesinfecteerd. In de openbare ruimtes worden alle klinken, drukknoppen e.d. zeer regelmatig schoongemaakt.

Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. 

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken. Bedankt voor uw vertrouwen in Van der Valk en wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons hotel. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op onze receptie. 

Met gastvrije groet, 

Familie Van der Valk 


Veelgestelde vragen

Is het bezoeken van een Van der Valk hotel veilig?
Van der Valk neemt uw gezondheid en die van de medewerkers uiterst serieus. Wij hebben aangescherpte maatregelen binnen het hotel zodat dit gewaarborgd kunt worden. 
Alle Van der Valk hotels zijn ingericht volgens de richtlijnen van de nationale overheid. Wij doen er als hotel alles aan om risico’s tot een minimum te beperken. 

Zijn jullie restaurant en bar open? 
Jazeker, wij zijn weer volledig geopend.

Kan ik nog komen brunchen? 

Vanaf 12/9 starten wij weer met een wekelijkse brunch.

Kan ik mijn boeking annuleren of wijzigen? 
Dit kan nog altijd volgens de algemene voorwaarden.

Kan ik op de dag van aankomst mijn boeking wijzigen als ik verkouden ben of hoest?
Ja dat kan mits voorleggen van dokterbriefje. Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. Uiteraard denken wij dan met u mee in de vorm van een passende oplossing.