Hotel Brussel

Het Van der Valk hotel Brussels Airport gelegen in Diegem, ligt op slechts 3 kilometer van de luchthaven en op 15 minuten van Brussel.

Het hotel ligt op 5 minuten wandelen van het station Diegem. Van daaruit kan u aan een voordelig tarief een rechtstreekse trein nemen richting Brussel, Leuven en Antwerpen.

Dit designhotel in Brussel telt 246 luxekamers voorzien van flatscreentelevisie met gratis koffie- en theefaciliteiten.

Verder kan u in restaurant Catharina genieten van een heerlijk diner of lunch. Het restaurant serveert zowel traditionele als moderne internationale gerechten.

Het hotel beschikt over 17 stijlvolle vergaderzalen met als paradepaardje “The Diamond”. Alle vergaderzalen zijn professioneel uitgerust met de nodige faciliteiten. Onze zaalmanagers organiseren met plezier uw vergadering op maat.

U kunt als gast gebruik maken van onze verschillende faciliteiten. Zo bieden wij een shuttle aan van en naar de luchthaven. Bekijk ook zeker eens ons Park, sleep & Fly arrangement indien u van plan bent om via de luchthaven van Zaventem op reis te vertrekken.

Het hotel beschikt over elektrische fietsen. Op deze manier kan u op een gezonde en actieve manier de omgeving van het hotel ontdekken.

Bevindt het hotel in Brussel zich iets te ver van jou? Neem dan een kijkje naar ons overzicht over alle Van der Valk hotels in België en vind het dichtstbijzijnde hotel in jouw buurt.