Ontdek de omgeving van Hotel Brussels Airport

Toeristische informatie

We mogen dan wel een luchthavenhotel zijn, maar we liggen nog steeds heel dicht bij het stadscentrum! Met een korte autorit van 15 minuten bent u direct in het centrum van Brussel. Het treinstation van Diegem ligt ook op loopafstand, dus zowel de luchthaven als het stadscentrum zijn heel gemakkelijk te bereiken! Daarnaast kunt u vanaf het hotel ook gemakkelijk andere plaatsen zoals Antwerpen en Mechelen bezoeken of er gezellig op uit in de omgeving.

Vanaf ons hotel kunt u gemakkelijk een dagje naar één van de verschillende steden zoals Brussel, Antwerpen en Mechelen. Het centrum van Brussel ligt op slechts 15 minuten van het hotel en ook steden als Antwerpen en Mechelen ligt op een korte afstand van het hotel. Ga gezellig shoppen in Antwerpen, bezoek musea in Brussel of ontdek de historie van Mechelen!

Shop till you drop

Winkelen

Zin om te shoppen? Brussel heeft statige winkelboulevards, maar ook smalle steegjes en leuke pleintjes om eindeloos te winkelen. Dat is juist wat Brussel zo leuk maakt. Maar ook in Antwerpen of andere plaatsen in de omgeving kunt u heerlijk shoppen. Shop till you drop tijdens uw verblijf bij Van der Valk Hotel Brussels Airport.

Beleven

Attracties

In en om Brussel zijn allerlei leuke attracties te beleven. Leuk voor jong en oud is bijvoorbeeld Mini-Europe, waar je Europa in het klein kunt bekijken. Bij een bezoek aan Brussel hoort natuurlijk ook een bezoek aan het Atomium en Manneke Pis mag ook zeker niet overgeslagen worden.