Van der Valk België hotel Brussel: Zaalverhuur en één van de hippe adresjes in Brussel

Bent u op zoek naar een hip adresje in Brussel om een zaal te huren voor een vergadering of ander evenement?

Denk dan zeker eens aan het Van der Valk hotel Brussels Airport. Naast kamers bieden wij ook zaalverhuur aan in ons hotel in Brussel. Uw vergadering krijgt meteen een internationaal karakter door zijn ideale locatie vlak aan de luchthaven en autosnelweg. Zo kan u uw afspraak ten alle tijden snel en vlot bereiken.

Het hotel beschikt over 17 professionele vergaderzalen die zeer modern en comfortabel uitgerust zijn met allerlei faciliteiten. Zo beschikken de zalen over een eigen minibar, ingebouwde beamer en eigen klimaatbeheersing.

Indien u uw vergadering snel en efficiënt wil organiseren, kan u kiezen tussen onze verschillende vergaderarrangementen. Deze kunnen uiteraard volledig worden aangepast naar uw wensen met bijvoorbeeld een lunch of diner. Indien u zelf uw vergadering wil samenstellen, gaan onze zaalmanagers met plezier voor u aan de slag met het organiseren van uw vergadering op maat.

Naast vergaderzalen stellen we ook zalen ter beschikking voor bedrijfsfeesten, bruiloften en andere gelegenheden. Voor meer informatie en alle mogelijkheden in verband met zaalverhuur in ons hotel in Brussel kan u terecht op onze website.

U bent bij ons van harte welkom voor al uw evenementen!