Zondagsbrunch

Elke eerste zondag van de maand kunt u bij ons genieten van een uitgebreide en luxe brunch van ons onlangs geheel vernieuwde buffet. U vindt hier de meest heerlijke gerechtjes. Ook zorgen wij voor sfeervolle live muziek!

 

Live Cooking

Tijdens dit zeer uitgebreide buffet kunt u live de kunsten van onze koks bewonderen en proeven van de heerlijkste luxe voorgerechten, hoofdgerechten en desserts.

Kinderbuffet

Ook aan de jongste gasten is gedacht. Voor kinderen zijn er lekkere kindergerechtjes en er is een springkasteel. Kortom, dé ideale manier om de zondag te vieren!

Data 2023

- 8/10 

- 5/11

-  3/12 Met bezoek van Sinterklaas!

- 24/12: Kerst Dinerbuffet

- 25/12: Kerstbrunch

- 25/12: Kerst Dinerbuffet

- 1/1: Nieuwjaarsbrunch vanaf 13.00 uur

Kosten

Prijs Brunch: € 59,- p.p. Kinderen t/m 4 jaar gratis, 5 t/m 12 jaar: € 17.50, met uitzondering van de Kerstbrunch en het Kerst dinerbuffet : € 75,- p.p. (kinderen van 5 t/m 12 jaar € 35,-)

De prijzen zijn inclusief welkomstaperitief, huiswijn, bier, frisdrank, fruitsap, water, koffie en thee.

Parkeren in onze garage is gratis!

Start: 12.30 Eind: 16.00 uur.

Iets speciaals te vieren?

Verjaardag, jubileum, baby op komst of iets anders te vieren? Stel ons van te voren op de hoogte en wij doen graag dat beetje extra om uw viering bijzonder te maken. 

Reserveer een tafel

Neem contact op met ons restaurant en reserveer een tafel. Of bel eens voor onze mogelijkheden om met groepen uitgebreid te komen lunchen. U bent bij ons van harte welkom!