Van der Valk - Zondagsbrunch

Zondagsbrunches

Tijd om heerlijk ontspannen te genieten van een brunch bij Van der Valk Hotel Brussels Airport. De komende maanden kunt u elke maand bij ons brunchen. Dit zal doorgaan op:

  • 24 Kerstdinerbuffet
  • 25 december Kerstbrunch
  • 25 Kerstdinerbuffet
  • 27 december Zondagsbrunch
  • 1 januari Nieuwjaarsbrunch

Het zal onze vertrouwde zondagsbrunch zijn, maar wel uiteraard business as unusual. Uiteraard houden we ons aan alle maatregelen die door de overheid voor ons opgesteld zijn. We hebben hygiënische gels klaar staan, de buffetten zullen in individuele porties klaar staan, de 1,5 meter regel wordt gerespecteerden we kunnen groepen aannemen van maximaal 10 personen. Wij rekenen op uw begrip dat de situatie vereist dat alles even anders dan gebruikelijk zal zijn, maar wij zullen er alles aan doen om de gastvrije kwaliteit te bieden die u van ons gewend bent.

Heel graag tot ziens, we kunnen niet wachten! 

Live Cooking

Tijdens dit zeer uitgebreide buffet kunt u live de kunsten van onze koks bewonderen en proeven van de heerlijkste luxe voorgerechten, hoofdgerechten en desserts.

Kinderbuffet

Ook aan de jongste gasten is gedacht. Voor kinderen is er een eigen buffet voorzien, er is een springkasteel, ze kunnen geschminkt worden en er is een hoekje met speelgoed. Kortom, dé ideale manier om de zondag te vieren!

Kosten

Prijs Zondagsbrunch: € 42,50 p.p. Kinderen t/m 4 jaar gratis, 5 t/m 12 jaar: € 15.00.

De prijs voor de Kerstbrunches en Dinerbuffetten is € 62.50 p.p. (voor kinderen van 5 t/m 12 jaar € 30,-). Voor de overige thema-brunches is dat € 50.50 p.p. (voor kinderen van 5 t/m 12 jaar € 25,-).

De prijzen zijn inclusief welkomstaperitief, huiswijn, bier frisdrank, fruitsap, water, koffie en thee.

Parkeren in onze garage is gratis!

Start: 12.00 Eind: 15.00 uur.

Iets speciaals te vieren?

Verjaardag, jubileum, baby op komst of iets anders te vieren? Stel ons van te voren op de hoogte en wij doen graag dat beetje extra om uw viering bijzonder te maken. 

Reserveer een tafel

Neem contact op met ons restaurant en reserveer een tafel. Of bel eens voor onze mogelijkheden om met groepen te brunchen. U bent bij ons van harte welkom.

 

Impressie van onze brunch krijgen? Bekijk dan dit filmpje!