Eten & Drinken

Van der Valk - Zondagsbrunch

Zomerbrunches

We hebben Pasen, Moederdag en Pinksteren moeten missen, maar we mogen weer! Tijd dus om met de hele familie het in te halen met een brunch bij Van der Valk Hotel Brussels Airport. Deze zomer kunt u bij ons brunchen op zondag 28 juni, 12 en 26 juli en 23 augustus!

Het zal onze vertrouwde zondagsbrunch zijn, maar wel uiteraard business as unusual. Uiteraard houden we ons aan alle maatregelen die door de overheid voor ons opgesteld zijn. We hebben hygiënische gels klaar staan, de buffetten zullen in individuele porties klaar staan, de 1,5 meter regel wordt gerespecteerden we kunnen groepen aannemen van maximaal 10 personen. Wij rekenen op uw begrip dat de situatie vereist dat alles even anders dan gebruikelijk zal zijn, maar wij zullen er alles aan doen om de gastvrije kwaliteit te bieden die u van ons gewend bent.

Heel graag tot ziens, we kunnen niet wachten! 

Live Cooking

Tijdens dit zeer uitgebreide buffet kunt u live de kunsten van onze koks bewonderen en proeven van de heerlijkste luxe voorgerechten, hoofdgerechten en desserts.

Kinderbuffet

Ook aan de jongste gasten is gedacht. Voor kinderen is er een eigen buffet voorzien, er is een springkasteel, ze kunnen geschminkt worden en er is een hoekje met speelgoed. Kortom, dé ideale manier om de zondag te vieren!

Kosten

Prijs: € 42,50 p.p. Kinderen t/m 4 jaar gratis, 5 t/m 12 jaar: € 15.00. Parkeren in onze garage is gratis!

Zon- en feestdagen

Elke zondag. Start: 12.00 Eind: 15.00 uur. Met enkele feestdagen hebben wij een speciale brunch tegen een ander tarief.

Iets speciaals te vieren?

Verjaardag, jubileum, baby op komst of iets anders te vieren? Stel ons van te voren op de hoogte en wij doen graag dat beetje extra om uw viering bijzonder te maken!

Themabrunches 2020

  • Zondag 25 oktober: Wildbrunch
  • Zondag 6 december: Sinterklaasbrunch met bezoek van Sinterklaas.
  • Zondag 20 december: Kerstbrunch met bezoek van de Kerstman. 
  • Donderdag 24 december: Dinerbuffet met bezoek van de Kerstman.
  • Vrijdag 25 december: Kerstbrunch met bezoek van de Kerstman. 
  • Vrijdag 25 december:  Dinerbuffet met bezoek van de Kerstman. 
  • Zondag 27 december: Kerstbrunch met bezoek van de Kerstman. 
  • Vrijdag 1 januari 2021: Nieuwjaarsbrunch

 

 

 

De prijs voor de Kerstbrunches en Dinerbuffetten is € 62.50 p.p. (voor kinderen van 5 t/m 12 jaar € 30,-). Voor de overige thema-brunches is dat € 50.50 p.p. (voor kinderen van 5 t/m 12 jaar € 25,-). Incl. welkomstaperitief, huiswijn, bier frisdrank, fruitsap, water, koffie en thee.

Reserveer een tafel

Neem contact op met ons restaurant en reserveer een tafel. Of bel eens voor onze mogelijkheden om met groepen te brunchen. U bent bij ons van harte welkom.

 

Impressie van onze brunch krijgen? Bekijk dan dit filmpje!