Eten & Drinken

Van der Valk - Zondagsbrunch

Corona-update

We bieden op zondag 13 juni (vaderdag) een Sunday BBQ Lunch. Meer info?

Zondagsbrunches

Deze zomer vooralsnog geen brunches in de planning. Vanaf september kunt u weer komen genieten van ons uitgebreide buffet.

Live Cooking

Tijdens dit zeer uitgebreide buffet kunt u live de kunsten van onze koks bewonderen en proeven van de heerlijkste luxe voorgerechten, hoofdgerechten en desserts.

Kinderbuffet

Ook aan de jongste gasten is gedacht. Voor kinderen is er een eigen buffet voorzien, er is een springkasteel, ze kunnen geschminkt worden en er is een hoekje met speelgoed. Kortom, dé ideale manier om de zondag te vieren!

Kosten

Prijs Zondagsbrunch: € 42,50 p.p. Kinderen t/m 4 jaar gratis, 5 t/m 12 jaar: € 15.00.

De prijs voor de Kerstbrunches en Dinerbuffetten is € 62.50 p.p. (voor kinderen van 5 t/m 12 jaar € 30,-). Voor de overige thema-brunches is dat € 50.50 p.p. (voor kinderen van 5 t/m 12 jaar € 25,-).

De prijzen zijn inclusief welkomstaperitief, huiswijn, bier frisdrank, fruitsap, water, koffie en thee.

Parkeren in onze garage is gratis!

Start: 12.00 Eind: 15.00 uur.

Iets speciaals te vieren?

Verjaardag, jubileum, baby op komst of iets anders te vieren? Stel ons van te voren op de hoogte en wij doen graag dat beetje extra om uw viering bijzonder te maken. 

Reserveer een tafel

Neem contact op met ons restaurant en reserveer een tafel. Of bel eens voor onze mogelijkheden om met groepen te brunchen. U bent bij ons van harte welkom.

 

Impressie van onze brunch krijgen? Bekijk dan dit filmpje!