Bruiloft

Uw huwelijksfeest organiseert u bij Van der Valk Hotel Brussels Airport. Onze zalen bieden volop ruimte en mogelijkheden voor een spetterende bruiloft tot 200 personen.

Ideale locatie

Feesten met op de achtergrond stad Brussel en de omtrekken van het Atomium? Dansen met de duizenden lichtjes van de stad als extra sfeerverlichting? Een receptie houden met de landende en stijgende vliegtuigen van Brussels Airport op de achtergrond (zonder bijbehorend geluid!). Bij ons is het allemaal mogelijk.

Wow gevoel

Op de top-level verdieping van het hotel krijgt u gegarandeerd een 'wow-gevoel'. U heeft er een spectaculair uitzicht op de omgeving en ook binnen is het zeer modern en warm ingericht. De vaste bar met daarachter gekleurde led-verlichting draagt zeker bij aan een goed feest. Ook culinair zal het u aan niets ontbreken. Of u nu kiest voor een vijfgangen diner, walking diner, buffet of gewoon allerlei hapjes; heerlijk zal het smaken!

Huur een zaal 

Neem contact op met onze zaalmanager en huur een zaal voor uw bruiloft. Wij helpen u graag bij het organiseren van uw trouwfeest.