Bruiloft

Een onvergetelijke avond tussen de sterren...

Stap binnen in een wereld van verbeelding bij Van der Valk Hotel Brussels Airport, waar uw huwelijksdromen tot leven komen in onze adembenemende Diamond zaal & Sky Lounge op de bovenste verdieping van ons hotel.

Hier dompelen we u onder in een onvergetelijke ervaring, waar elke hoek en elk detail uw zintuigen prikkelen en uw hart sneller doet kloppen.

Ontdek de magie van onze Diamond zaal:

Stap binnen en laat u betoveren door het panoramisch uitzicht op de sprankelende skyline van Brussel. Deel uw eerste dans met uw partner, onder de fonkelende lichten van de stad. De Diamond zaal en Sky Lounge hebben flexibele opstellingsmogelijkheden en bieden comfortabel plaats aan tot 180 gasten.

Culinair genieten:

Laat uw smaakpapillen verwennen met onze uitgebreide culinaire mogelijkheden. Verfijnde driegangenmenu’s, luxueuze buffetten of decadente chocoladefonteinen, wij bieden een scala aan gastronomische hoogstandjes die uw gasten zullen betoveren. Er is ook een stijlvolle bar in de Sky Lounge!

Wij staan voor u klaar:

Ons ervaren team van experts staat voor u klaar. Neem contact op met onze Meeting & Events afdeling en ontdek hoe wij uw bruiloft tot een magisch en onvergetelijk evenement kunnen maken.

Vraag een rondleiding of offerte aan via banqueting@brussels.valk.com