Brussel

Een paar honderd meter van het hotel stopt de trein en deze brengt u binnen een kwartier in het hart van de Europese hoofdstad. Musea, attracties, winkels en vele terrassen, restaurants en café's wachten hier op u! Wij maakten speciaal voor u een top 10 uitjes in Brussel.

Musea

Brussel telt maar liefst 80 musea waaronder het beroemde Magritte Museum, het Museum voor Schone Kunsten, Het Museum voor Natuurwetenschappen en het Jubelparkmuseum.

Attracties

In Brussel en omgeving vindt u uiteenlopende attracties. Leuk voor jong en oud: waterpretpark Oceade of Mini-Europe, het Atomium, Manneke Pis en het Aquarium van Brussel. Voor volwassenen is een bezoek aan de Brouwerij Cantillon een absolute aanrader.

Winkelen

Brussel staat bekend om de vele winkels en boetiekjes. Alle grote winkelketens vindt u rondom de Markt in de Nieuwstraat. Liefhebbers van antiek en brocante gaan naar De Zavel. Of bezoek eens de vlooienmarkt op het Vossenplein. In Brussel kunt u eindeloos winkelen.

Eten en drinken

Liefhebbers van het bourgondische leven zullen in Brussel niets tekort komen. De stad heeft ontelbaar veel leuke en goede plekken om iets te eten of drinken.

Andere steden

Bezoek ook eens de steden in de buurt van Brussel. Binnen twintig minuten bent u in Antwerpen met de vele restaurantjes, musea en de beroemde Vogeltjesmarkt. Leuven is een stad met prachtige, eeuwenoude monumenten, kunst en festivals. Of bezoek het historische centrum van Mechelen eens. De imposante Sint Janskerk of de Sint-Romboutstoren zijn beslist een stop waard.

Boek een arrangement

Ontdek Brussel eens met een van onze arrangementen. Na een intensieve dag vol bezienswaardigheden komt u heerlijk tot rust in een van onze comfortabele hotelkamers. U bent bij ons van harte welkom.

Bekijk onze arrangementen