Vergaderen

Van der Valk Hotel Brussels Airport is de ideale locatie om in stijl te vergaderen. Door het internationale karakter en het uitzicht over het vliegveld verrast u uw gasten voor een bijzondere bijeenkomst. Wij hebben maar liefst 17 professionele zalen en zeer ervaren zaalmanagers om u te ondersteunen bij uw vergadering.

Vergaderarrangementen

Uiteraard kunt u samen met onze zaalmanagers uw vergadering op maat organiseren. Maar u kunt ook kiezen voor een van onze vergaderarrangementen. U bent dan in één keer klaar en u kunt dan snel en efficiënt werken. De arrangementen zijn geheel op uw wensen aan te passen met bijvoorbeeld een lunch of diner.

Zaalvoorzieningen

Al onze zeventien zalen zijn zeer modern en comfortabel ingericht en voorzien van de modernste gemakken en technieken. Zo heeft elke zaal zijn eigen klimaatbeheersing en minibar voor een drankje tijdens uw bespreking. Daarnaast zijn de beamers ingebouwd en ideaal afgesteld, wat kostbare opstarttijd scheelt.

Welke zaal?

 een handig overzicht van al onze zalen en hun bijbehorende capaciteiten.

Huur een vergaderzaal

Neem contact op met onze zaalmanagers en boek een vergaderzaal die past bij uw bijeenkomst. U bent bij ons van harte welkom.