Heeft u vragen of opmerkingen?
We horen het graag.

Contactformulier

Uw e-mailadres gebruiken we enkel voor persoonlijke communicatie en delen we niet met derden.

Uw telefoonnummer gebruiken we enkel voor persoonlijke communicatie en delen we niet met derden.

Nodig om uw bericht te kunnen versturen.

Schrijf bericht

De kortste route naar ons hotel

Bereikbaarheid

Van der Valk Hotel Brussels Airport ligt op een steenworp afstand van het vliegveld van Brussel, in Zaventem. Ook ligt op een paar honderd meter een treinstation vanwaar u binnen een kwartier in hartje Brussel staat. Komt u met de auto? Door de uitstekende parkeervoorzieningen in onze parkeergarage kunt u bovendien makkelijk (€ 17,50 / 24 uur) uw auto kwijt. Per auto kunt u ons hotel met vier routes bereiken. 

Vanuit Antwerpen

Volg de E19 richting Brussel. Bij de ring van Brussel (R0), volgt u Brussels Airport (Zaventem). Volg de snelweg R0-E40 2 km, en neem dan de A201 voor 200 meter. Volg Diegem-Industrie voor 240 meter en sla dan linksaf de J. F. Kennedylaan op. Volg daarna de Grensstraat voor 35 meter en sla linksaf de Culliganlaan in. Hier zal u Van der Valk Hotel Brussels Airport vinden.

Vanuit Parijs

Volg de A1 richting Brussel. Na de grensovergang volgt u de E19 richting Brussel. Bij de ring volgt u Brussels Airport (Zaventem) en de snelweg R0-E19-E40 voor 4 km. Hierna neemt u de A201 voor 200 meter. Volg Diegem-Industrie voor 240 meter en sla dan linksaf de J. F. Kennedylaan op. Volg daarna de Grensstraat voor 35 meter en sla linksaf de Culliganlaan in. Hier zal u Van der Valk Hotel Brussels Airport vinden.

Vanuit Luik en Hasselt

Volg aanwijzingen Brussel. Bij de ring (R0) volg aanwijzingen Zaventem/Brussels Airport. Hierna neemt u de A201 voor 200 meter. Volg Diegem-Industrie voor 240 meter en sla dan linksaf de J. F. Kennedylaan op. Volg daarna de Grensstraat voor 35 meter en sla linksaf de Culliganlaan in. Hier zal u Van der Valk Hotel Brussels Airport vinden.

Vanuit Gent

Volg de E40 richting Brussel. Bij de ring volgt u de snelweg R0-E19-E40 voor 4 km. Hierna neemt u de A201 voor 200 meter. Volg Diegem-Industrie voor 240 meter en sla dan linksaf de J. F. Kennedylaan op. Volg daarna de Grensstraat voor 35 meter en sla linksaf de Culliganlaan in. Hier zal u Van der Valk Hotel Brussels Airport vinden.

Meer informatie?

Neem contact op met onze receptie voor meer informatie over onze bereikbaarheid.