Vier uw Kerst bij Van der Valk!

Gigantische kerstbomen, sfeervolle decoraties, drankjes en heerlijke gerechten.  Het enige waar u voor hoeft te zorgen is een goed gezelschap. Wij verzorgen graag de rest van uw fantastische kerstfeest.

Kerstbrunch

Op 25 december bent u van harte welkom met het hele gezin voor een uitgebreide brunch. U wordt ontvangen om 12.30 uur met een glaasje cava, waarna u kunt genieten van het luxe buffet met verschillende voor- en hoofdgerechten. Het geheel wordt afgesloten met een spectaculair dessertbuffet, inclusief een extra grote chocoladefontein. Voor kinderen is er een speciaal kinderbuffet en entertainment!

25 december. Tijd: 12.30 uur tot 16.00 uur

Prijs: 75 € p.p.

Incl. welkomstdrankje, huiswijn, bier, frisdranken, vruchtensap, water, koffie en thee

Kinderen van 5 tot 12 jaar € 30, -; tot 4 jaar gratis.

Kerstbuffet

Zowel op kerstavond als op 25 december bent u van harte welkom op ons luxe kerst dinerbuffet. Ook hier wordt u verwelkomd met een glaasje cava. De verschillende voorgerechten en hoofdgerechten zijn allemaal even heerlijk en het buffet wordt feestelijk afgesloten met een spectaculair dessertbuffet. Voor kinderen is er een speciaal buffet en we zorgenvoor entertainment, zodat de volwassenen rustig van hun maaltijd kunnen genieten. Of het nu voor twee of met het hele gezin is, de perfecte manier om Kerstmis te vieren!

24 en 25 december

Tijd: 19.00-23.00 uur

Prijs: 75 € p.p.

Incl. welkomstdrankje, huiswijn, bier, frisdranken, vruchtensap, water, koffie en thee

Kinderen van 5 tot 12 jaar € 30, -; tot 4 jaar gratis.

Oud en Nieuw

Nieuwjaarsdag beginnen we feestelijk met een uitgebreide en luxe brunch. Dé manier om samen met de familie of vrienden het nieuwe jaar goed in te zetten. Meer info?

Reserveer een tafel

Klik hier om een tafel te reserveren