Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Bar & Lounge

QC Bar & Lounge

Kom heerlijk tot rust in onze Bar & Lounge en geniet van een glaasje champagne of een van onze heerlijke Belgische biertjes. U kunt ook kiezen voor het borrelarrangement, waarbij u bij uw drankje heerlijke hapjes kan eten van de barkaart.

Geniet van een heerlijk ontbijt om de dag goed te starten. Wilt u graag lunchen in het hotel? Dit kan! Het hotel biedt een snelle en betaalbare lunch. Voor onze zakelijke gasten bieden we een heerlijk 'Business lunch buffet', waarvoor u van maandag t/m vrijdag terecht kunt bij Restaurant Catharina. Natuurlijk kunt ook heerlijk dineren in het restuarant.

Geniet van heerlijke gerechten bij Restaurant Catharina. De chefs werken met mooie seizoensproducten, die bij voorkeur uit de regio komen. Alles wordt bereid in eigen keuken.

Geniet van een heerlijke brunch op zondag bij Hotel Brussels Airport! Tijdens het buffet wat dan geserveerd wordt, kunt genieten van de gerechten die de chefs live voor u klaarmaken. Ook is er keuze genoeg voor onze jongste gasten.

Heeft u nog niets te doen tijdens de feestdagen? Hotel Brussels Airport verzorgt tijdens Sinterklaas en de kerst heerlijke brunch- of dinerbuffetten.