Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Geniet van een heerlijk ontbijt om de dag goed te starten. Wilt u graag lunchen in het hotel? Dit kan! Het hotel biedt een snelle en betaalbare lunch. Voor onze zakelijke gasten bieden we een heerlijk 'Business lunch buffet', waarvoor u van maandag t/m vrijdag terecht kunt bij Restaurant Catharina. Natuurlijk kunt ook heerlijk dineren in het restaurant.

Bar & Lounge

QC Bar & Lounge

Kom heerlijk tot rust in onze Bar & Lounge en geniet van een glaasje champagne of een van onze heerlijke Belgische biertjes. U kunt ook kiezen voor het borrelarrangement, waarbij u bij uw drankje heerlijke hapjes kan eten van de barkaart.

Elke vrijdag- en zaterdagavond kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid Live Cooking buffet. Met seizoensproducten bereiden onze koks voor u de heerlijkste specialiteiten.

Geniet van een heerlijke brunch op zondag bij Hotel Brussels Airport! Tijdens het buffet wat dan geserveerd wordt, kunt genieten van de gerechten die de chefs live voor u klaarmaken. Ook is er keuze genoeg voor onze jongste gasten.

Heeft u nog niets te doen tijdens de feestdagen? Hotel Brussels Airport verzorgt tijdens Sinterklaas en de kerst heerlijke brunch- of dinerbuffetten.