Bent u op zoek naar luchthavenvervoer naar Zaventem? Dan is het Van der Valk Hotel Brussels Airport de ideale optie voor jou!

Van der Valk Brussels Airport ligt op slechts 5 minuten van het internationale vliegveld in Zaventem en 15 minuten van het centrum van Brussel. Het hotel beschikt over een ruime parking waar u uw auto veilig kan parkeren.

Vanuit het hotel zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft het luchthavenvervoer naar Zaventem. Zo kan u gebruik maken van onze dagelijkse, shuttleservice die je van en naar het vliegveld brengt. Tevens rijdt de shuttle langs omliggende bedrijven.

Het hotel ligt op 500 meter wandelen van het station Diegem. Daar kan u de trein nemen richting de luchthaven van Zaventem.

Verder bieden wij tegen een aantrekkelijk tarief een taxi aan naar de luchthaven van Zaventem indien u vervoer nodig heeft buiten de dienstregeling van de shuttlebus.

 

Wilt u zonder zorgen op vakantie vertrekken?


Bekijk ook zeker eens het park, sleep & fly arrangement. U kan uw auto binnen dit arrangement gratis parkeren bij het hotel. Via dit arrangement kan u ook rekenen op een (betaalde) shuttle die 24/24 uur beschikbaar is voor uw luchthavenvervoer naar Zaventem. Zo kan u zonder zorgen op reis vertrekken en begint de vakantie al bij aankomst in ons hotel!