Bar & Lounge

In de ontspannen atmosfeer van de Bar & Lounge van Van der Valk Hotel Brussels Airport, dichtbij Brussel, komt u helemaal tot rust. Ons stijlvolle interieur biedt volop mogelijkheden voor borrels en ontspanning.

Klik hier voor onze

EURO 2024

Voetbalfan en op zoek naar een gezellige bar nabij Brussel om naar de UEFA EURO 2024 te kijken? Kom je team steunen in onze bar/veranda, we tonen elke wedstrijd op groot scherm

Leuke extra: Wanneer België of Nederland speelt, krijgt iedereen een gratis biertje of frisdrank voor elke goal én een gratis portie bitterballen tijdens de pauze! 

Openingsuren Bar & Lounge:

Maandag - Zaterdag: 10.00-01.00 uur | Zondag: 10.00-00.00 uur

Champagne en Belgische biertjes

In onze Q&C Bar & Lounge serveert ons team je graag een kopje koffie, met zorg bereid en gemaakt van de hoogste kwaliteit koffiebonen. Heb je liever iets anders? We bieden ook een voortreffelijke selectie wijnen en champagnes per glas, vers getapte Belgische bieren en diverse andere verfrissende drankjes.

Borrelarrangementen

Geniet van een lekker drankje aan de bar of van de hapjes van de barkaart. Voor groepen die willen borrelen hebben wij diverse aantrekkelijke drankarrangementen beschikbaar.