Welkom in Van der Valk Hotel Brussels Airport, waar de gast centraal staat.

OPENING

Van der Valk Brussels Airport opende in augustus 2009 de deuren onder leiding van Ruud de Bruijn, 4e generatie Van der Valk, en zijn vrouw Fenna.

Als voormalig Golden Tulip hotel kreeg het gebouw meteen een make over. De toekan keek al snel trots over de Brussels Ring en de nationale luchthaven. Ook de inrichting werd Van der Valk eigen gemaakt. Een gezelligheid werd gecreëerd waarbij eenieder zich snel thuis voelt. Ook bij Van der Valk Hotel Brussels Airport worden de familietradities en familiewaarden hoog in het vaandel gedragen. Gastvrijheid staat voorop!

 

UITBREIDING

Ons hotel startte met 184 kamers en 10 meetingzalen. Onze grootste en meest exclusieve Diamond zaal is dé perfecte locatie voor een huwelijksfeest. Wij waren ontzettend trots het eerste bruidspaar te verwelkomen in 2010. Intussen mochten wij reeds getuige zijn van verschillende huwelijken.

Omwille van een ongezien succes in de Brusselse omgeving was ons hotel snel aan uitbreiding toe: een fitness met prachtig uitzicht over de luchthaven. Een chalet, ideaal voor een zomers aperitief of gezellige nieuwjaardrink. Extra vergaderruimtes om aan de grote vraag te kunnen voldoen. Nieuwe kamertypes in het Wings gedeelte.

De afgelopen jaren is de groei meer en meer toegenomen. Na 10 jaar zijn we trots op wat we reeds bereikt hebben. Intussen staat de teller op 246 kamers en 16 meetingrooms. Het Catharina restaurant waar op hoog culinair niveau heerlijk à la carte gegeten kan worden. Pink Ginger, ons sushi restaurant dat naam en faam heeft verworven. The Fat Queen, een kaart vol originele en lekkere burgers.

Onze chalet werd intussen verder uitgebreid met een heuse schaatsbaan in de winter. En onze Garden of Secrets met unieke dôme tent geeft ruimte tot een relaxte en sfeervolle zomerlounge of wintertuin.

Naast de renovaties de afgelopen jaren zijn we ook ontzettend trots op onze unieke éénpersoons Superbox kamers ingericht met allerhande leuke gadgets. 

 

SERVICE

Mooie kamers, prachtige vergaderfaciliteiten, lekker eten … Het houdt natuurlijk geen steek zonder gedreven medewerkers die de Van der Valk waarden uitstralen. Een warme glimlach, een vriendelijk woord, een persoonlijke benadering. Ook Fons, onze goudvis, draagt sinds 2016 zijn steentje bij. Samen met hem gaan wij graag nét boven de verwachtingen van de gast. Nét dat tikkeltje meer! Een WOW-service. Wij zorgen graag voor een warm gevoel, een mooie herinnering, een onverwacht extraatje. Een totaalbeleving!