Restaurant Catharina

Genieten staat voorop bij Van der Valk Hotel Brussels Airport en dat merkt u heel duidelijk in ons restaurant en in de Bar & Lounge. Onze vriendelijke bediening serveert u graag een typisch Belgisch biertje, een goed glas wijn of één van de met zorg bereide gerechten uit onze keuken.

Volgens grootmoeder

Het restaurant Catharina is vernoemd naar Catharina Luiten-Van der Valk, een van de oprichters van de groep en de grootmoeder van de huidige directeur, Ruud de Bruijn.

Uitstekend restaurant

Restaurant Catharina is gelegen in Diegem en heeft een moderne keuken met mediterrane invloeden. Onze koks werken met verse seizoensproducten, die bij voorkeur uit de regio afkomstig zijn. Alle gerechten zijn zelf bereid in eigen keuken. We bieden een topproduct tegen eerlijke prijzen.

Onze menukaart

Onze vriendelijke en gastgerichte bedieningsmedewerkers zullen ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Klik hieronder voor het culinaire menu dat onze chef speciaal voor dit seizoen heeft samengesteld.

Klik hier voor het

Hier vindt u ook ons speciale voor onze jongste gasten. 

Lunches en brunches

Ons Business Lunch Buffet is inmiddels een begrip in Brussel en omgeving. Voor slechts € 32,00 heeft u keuze uit allerlei voorgerechten, hoofdgerechten en desserts.

Of kies voor onze uitgebreide Zondagsbrunch. Met het hele gezin kunt u dan heerlijk genieten van gastronomische gerechten van onze chef kok.

Naast het buffet hebben wij ook een a la carte lunchkaart, dagelijks beschikbaar van 12.00-17.00 uur. Klik hier voor het !

Bar & Lounge

In onze Bar & Lounge serveren onze medewerkers u graag een kopje koffie, één van de goede wijnen of champagnes die wij per glas serveren, een versgetapt Belgisch biertje of een ander drankje naar keuze. Raadpleeg onze barkaart voor verrassende drankjes en kleine gerechtjes.

Reserveer een tafel

Neem contact op met ons restaurant en reserveer een tafel. Of bel eens voor onze mogelijkheden om met groepen te dineren of lunchen. U bent bij ons van harte welkom.