Het vliegveld van Zaventem ligt op slechts 5 minuten van het Van der Valk hotel Brussels Airport.

Brussels Airport ligt in het hartje van België en ontvangt jaarlijks meer dan 25 miljoen passagiers. Daarmee is het vliegveld in Brussel de 24ste drukste luchthaven van Europa.

Zoekt u luchthavenvervoer naar de het vliegveld van Zaventem?
Dan hebben wij de ideale oplossing.

In totaal zijn er zo’n 260 bedrijven actief die samen zorgen voor de tewerkstelling van 20 000 mensen. Het vliegveld van Zaventem dient als thuisbasis voor Brussels Airlines en TUI België. U vindt er de ideale vlucht naar meer dan 200 verschillende bestemmingen.

De luchthaven in Zaventem biedt ook verschillende ontspanningsmogelijkheden aan tijdens het wachten op uw vlucht. Zo kan u er relaxen in hun lounges, shoppen in verschillende winkeltjes of kan u er heerlijk genieten van de Belgische specialiteiten zoals onze chocolade.

Vertrekt u op reis vanuit Zaventem?

Dan is ons park, sleep & fly arrangement misschien wel iets voor jou! Parkeer uw auto gedurende 8 dagen veilig op onze parking en vertrek met een gerust hart op vakantie. De dag van uw vertrek brengt onze shuttle u naar het vliegveld van Zaventem en bij aankomst komt hij je hier weer ophalen om terug naar het hotel te gaan. Dit arrangement is de ideale manier om je vakantie ontspannen in te gaan.