Overnachten in een Van der Valk hotel in België? Hotel Brussels Airport eens proberen!

België telt 15 Van der Valk hotels die allemaal een bezoekje waard zijn om hun unieke faciliteiten.

Van der Valk Brussels Airport heeft onder andere een Park, sleep & fly arrangement: ideaal voor mensen die zorgeloos op reis willen vertrekken. In het sfeervolle restaurant Catharina kun je genieten van de heerlijkste gerechten!

Ben je op zoek naar een business center in de buurt van Antwerpen? In het Van der Valk hotel Antwerpen kunnen zowel grote als kleine bedrijven terecht in het business center. Je krijgt de kans om je te vestigen in een leuke en dynamische omgeving en kan daarnaast ook gebruik maken van tal van andere business gerelateerde faciliteiten.

Even tot rust komen? Dan kan je in het Van der Valk hotel Brugge-Oostkamp optimaal ontspannen in het wellness center. Geniet van de sauna en twee ruime bubbelbaden. Eerder het sportieve type? Dan kan je terecht in het fitnessgedeelte van het hotel.

Wil je graag een fietstochtje maken, maar heb je geen eigen fiets ter beschikking? In de Van der Valk hotels Dennenhof en Mechelen kan je gebruik maken van de fietsverhuring. Verkies je eerder een toertje met de Vespa? Dan kan je deze huren in het Van der Valk hotel Nazareth-Gent.

Bij het Van der Valk hotel in Beveren kan je genieten van een uitgebreide wellness met verschillende sauna’s. Wie iets meer actie verkiest kan zijn kans wagen in de escaperooms binnen het hotel.

Voor heerlijke pannenkoeken moet je in het Van der Valk hotel Drongen-Gent zijn. Tussen 15u en 17u kan je hiervoor terecht in hun bar ‘De Serre’.

Daag je kinderen uit om eens iets nieuws te proberen in brasserie L’Oeuf van Van der Valk Luxembourg-Arlon. Proef samen van de verschillende eetspecialiteiten geïnspireerd op landen zoals China, Italië, de VS,… 

In de Van der Valk hotels Mons Congres, Verviers, Congrès Liège, Sélys Liège en Nivelles-Sud kan je een ontspannend bezoekje brengen aan de wellness. Daarbovenop beschikken de laatste vier over een zwembad.

Een reisje geboekt vanuit Charleroi Airport? Ook in het Van der Valk hotel Charleroi Airport kan je gebruik maken van het park, sleep & fly arrangement om een zorgeloze tijd te beleven.

Keuze genoeg dus tussen alle verschillende Van der Valk hotels in België en uiteraard zullen we je in ieder hotel met veel plezier ontvangen!