Shopping

Brussel heeft statige winkelboulevards, maar ook smalle steegjes en leuke pleintjes om eindeloos te winkelen. Dat is juist wat Brussel zo leuk maakt. Ga bijvoorbeeld flaneren op de chique Louizalaan of naar de jonge en hippere Dansaertwijk. Alle grote winkelketens zijn vertegenwoordigd rondom de Markt in de Nieuwstraat en hier is ook hét warenhuis van België te vinden: City 2. Liefhebbers van antiek en brocante kunnen ook in Brussel hun hart ophalen. In de mooie wijk De Zavel zijn vele antiekwinkeltjes te vinden en elk weekend is er een antiekmarkt te vinden. Ook leuk voor de snuffelaars is de dagelijkse vlooienmarkt op het Vossenplein. Hier vindt u de leukste shopping tips.

Nieuwstraat - Louizalaan

In de Nieuwstraat vindt u vooral winkelketens zoals Zara, H&M, Massimo Dutti en Inno. Voor een exclusiever aanbod gaat u naar de Louizalaan waar modezaken zijn als Versace, Armani en Prada.

Sint-Hubertusgalerijen

Heel bijzonder: in de19de eeuwse Sint-Hubertusgalerijen zijn verschillende exclusieve winkels gevestigd. U kunt daar ook goed lunchen in een van de vele eetgelegenheden.

Vossenplein

In het hart van de volksbuurt Marollen ligt het Vossenplein waar de bekendste vlooienmarkt van België wordt gehouden. Ook vindt u hier talrijke antiekzaken en winkels.

Rue de Dansaert

Voor mode van bekende Belgische en internationale ontwerpers kunt u het beste gaan naar Rue de Dansaert. Dit is een van de belangrijkste winkelbuurten van Brussel waar ook jonge ontwerpers zijn gevestigd.

Boek een arrangement

Ontdek Brussel vanuit Van der Valk Hotel Brussels Airport met onze arrangementen. Na een dag lang winkelen komt u helemaal tot rust in een van onze comfortabele hotelkamers. U bent bij ons van harte welkom.