Musea

Brussel is een stad van musea met maar liefst tachtig musea in het Brussels Gewest. Bezoek  beroemde musea zoals het Magritte Museum, het Museum voor Schone Kunsten, Het Museum voor Natuurwetenschappen en het Jubelparkmuseum. Maar ook ‘minder bekende’ zoals het Belgisch Centrum van het stripverhaal, MuziekInstrumentenMuseum, Autoworld, het Museum van Cacao en Chocolade... Eigenlijk veel te veel om op te noemen. Een weekendje Brussel zal veel te kort zijn!

Musea Voor de Schone Kunsten

België kent grote kunstenaars waaronder oude meesters zoals Bruegel en Rubens maar ook moderne schilders als Magritte. Deze en meer kunt u zien in de beroemde Musea voor de Schone Kunsten. Hieronder vallen Het Museum voor de Oude Kunst, Het Museum voor de Moderne Kunst en Het Wietzmuseum. 

Biermuseum

Als u in België bent mag een bezoek aan het Schaarsbeeks Biermuseum eigenlijk niet ontbreken. Hier ontdekt u alles over het de trots van België   met maar liefst 400 typisch Belgische bieren. 

Boek een arrangement

Ontdek Brussel vanuit ons hotel en geniet van de vele musea met een van onze arrangementen. Onze receptiemedewerkers vertellen u graag over alle culturele uitstapjes in Brussel en omgeving.