Culinair genieten

Of u nu gaat voor fine dining in ons restaurant Catharina, voor een snelle snack in onze bar of verrassende sushi in Pink Ginger. Wij beloven u dat het zal smaken! Voor alle gelegenheden op bijna alle momenten van de dag kunt u bij ons komen genieten van lekker eten en drinken. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze wekelijkse zondagsbrunch of ons dagelijkse Business Lunch buffet? Tot snel!

Beste gast

Door de nieuwe regeringsmaatregelen zijn wij genoodzaakt ons restaurant te sluiten vanaf 14 maart tot nader orde  Uw veiligheid en die van onze medewerkers is bij ons prioriteit nummer 1. 

Uiteraard zullen wij de overheidsrichtlijnen dan ook strikt naleven. U kunt nog steeds bij ons terecht voor overnachtingen. Het ontbijt kan niet meer in het restaurant worden genuttigd. Het ontbijt kan worden opgehaald aan de receptie

Voor lunch zijn er take-away snacks beschikbaar en ’s avonds hebben wij een aangepast roomservice menu. Wij hopen op deze manier dat u, ondanks alles, toch een ontspannen en plezierig verblijf bij ons zult hebben! In afwachting van de nieuwste ontwikkelingen hopen we op de grote solidariteit en het begrip van iedereen om zo met elkaar dit virus effectief aan te pakken.