Feest

Organiseer uw feest bij Van der Valk Hotel Brussels Airport. Onze trendy feestzaal op de zevende verdieping heeft een schitterend uitzicht over het vliegveld en Brussel. Daarmee huurt u een zeer originele zaal voor een geslaagde feestavond of feestdag.

Unieke locatie

Een communie, lentefeest, babyshower, receptie, verjaardag, huwelijksfeest; als u iets te vieren heeft, zijn wij de ideale locatie! De zevende verdieping van het hotel is uniek dankzij het spectaculaire uitzicht dat je er hebt over de landende en stijgende vliegtuigen van het vliegveld, en over Brussel zelf. Ook voor kleinere groepen bieden wij geschikte zalen.

Culinaire keuken

Onze keuken staat nu al zeer goed bekend in de omgeving, dus ook culinair is het allemaal in orde. Tel daarbij ons personeel, dat ervoor zal zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Een unieke locatie, heerlijk eten en drinken. U hoeft alleen nog maar te zorgen voor een goed gezelschap en het feest kan niet mislukken!

Huur een zaal

Neem contact op met onze zaalmanager voor meer informatie over onze zaalhuur. Wij helpen u graag bij het organiseren van uw feest of andere bijeenkomst. In een vrijblijvend gesprek komt u alles te weten over onze mogelijkheden. U bent bij ons van harte welkom.