Trouwen bij Van der Valk

Van der Valk hotels zijn al jarenlang een geliefd adres voor bruiloften. Niet gek, want met pofessionele medewerkers die met u meedenken en zalen in elke grootte, is er voor elke wens en elk budget wel een prachtige locatie te vinden. En wat is er heerlijker dan na een spectaculair feest (met een groep) te blijven overnachten. Uiteraard is er dan vast wel een mooie romantische suite voor het bruidspaar beschikbaar! Hieronder staan alle Belgische locaties, waar u uw trouwfeest kunt vieren. Veel kiesplezier!

Hotel Beveren

Bij Hotel Beveren begrijpen ze dat de mooiste dag van je leven speciaal moet zijn en zullen ze er alles aan doen dat dat zo is. Spreek er af met hun wedding-specialist en kom de zalen eens vrijblijvend bekijken. Overnachten ter plaatse na zo'n groot festijn is uiteraard ideaal en waar beter ontwaken dan in een luxueuze verwen-suite....? 

Meer weten?

Hotel Brugge-Oostkamp

Het is moeilijk een pand te vinden dat dezelfde romantische sfeer ademt als Hotel Brugge. Dit klassieke landhuis ademt de sfeer van vervlogen tijden en is toch voorzien van de gemakken en het design van nu. De chef en zijn team zullen ervoor zorgen dat u culinair zult genieten en servicegerichte medewerkers houden in de gaten dat u niets tekort komt. Overnachten na de bruiloft kan natuurlijk in de luxe en indrukwekkende Bruidssuite met eigen bubbelbad.

Meer weten?

Hotel Brussels Airport

Feesten met op de achtergrond stad Brussel en de omtrekken van het Atomium? Dansen met de duizenden lichtjes van de stad als extra sfeerverlichting? Een receptie houden met de landende en stijgende vliegtuigen van Brussels Airport op de achtergrond (zonder bijbehorend geluid!). Op de top-level verdieping van het hotel is het allemaal mogelijk.

Meer weten?

Hotel Charleroi Airport

Of het nu om een intiem trouwfeest met veertig genodigden gaat of een grote bruiloft met een paar honderd gasten; met dertien modulaire zalen heeft Hotel Charleroi Airport een leuke feestzaal voor bruiloften in elke grootte. Veel van de zalen hebben ook hun eigen buffet.

Meer weten?

Motel Dennenhof

Motel Dennenhof heeft aantrekkelijke all-in formules en diner- en buffetmogelijkheden. Uw gasten ontvangen op het zonnige terras met aansluitend een kinderspeeltuin of in de grote tuin met zicht op de bosrijke omgeving? Het is er allemaal mogelijk. Voor de pasgetrouwden bieden ze een gratis overnachting aan en uw gasten genieten van aantrekkelijke hoteltarieven.

Meer weten?

Hotel Mons

Het nieuwe Van der Valk Congres Hotel Mons is uitermate geschikt voor huwelijken en trouwfeesten. Het hotel beschikt over drie grote trouwzalen met elk een capaciteit van meer dan 100 personen. De trouwzalen die u in Mons kan huren bevinden zich op de eerste verdieping en zijn de ideale trouwlocatie. Ze zullen u en uw genodigden ongetwijfeld betoveren met hun smaakvolle inrichting.

Meer weten?

Hotel Nazareth-Gent

Hoe het budget of de favoriete formule ook is, bij Hotel Nazareth kun je terecht. Dit kan gaan van een klassieke bruiloft met receptie en diner tot een walking dinner of een feestavond. Ook voor uw burgerlijk huwelijksdiner met ouders en getuigen kunt u er vanzelfsprekend terecht voor een heerlijke lunch!

Meer weten?

Hotel Nivelles-Sud

Hotel Nivelles-Sud is populair bij bruidsparen en dat is niet voor niets. Wat uw budget of wens ook is, het hotel biedt geschikte formules. Zo kunt u bijvoorbeeld het aperitief naar wens geserveerd krijgen op het terras of bij het zwembad.

Meer weten?

Hotel Verviers

Dit oude douanedepot is inmiddels een sfeervolle trouwlocatie! Gelegen aan de poort van de Belgische Ardennen en op 20 kilometer van Luik, is Hotel Verviers voor velen ideaal gelegen. Ze versieren er uw zaal zoals u dit wilt, naar uw eigen smaak. Of het nu gaat om bruidsboeketten of tafelstukken, u beslist! Verse bloemen geven uw partij een extra feestelijk tintje.

Meer weten?