Bent u op zoek naar enkele hippe lunch of diner adresjes in Brussel waar u lekker kan eten?

Kom dan zeker eens langs in “Van der Valk Hotel Brussels Airport”. Het hotel serveert voor ieder wat wils.

U kan uzelf laten verrassen in onze Pink Ginger Sushi Bar. In een ontspannen sfeer kan u genieten van heerlijke sushi en andere hapjes die live door onze chef worden gemaakt.

In onze bar kan u genieten van verbluffende drankjes en kleine gerechten zoals burgers en fingerfood. Ons team serveert met plezier een typisch Belgisch biertje of een goed aperitief voor u.

Restaurant Catharina serveert voornamelijk een moderne keuken. Onze keuken werkt met seizoensgebonden producten. De gerechten worden met liefde in onze eigen keuken gemaakt.

Onze business lunch is erg gekend in de omgeving. Tijdens de middag kan u samen met uw business partner aan een voordelig tarief genieten van een uitgebreid buffet voorzien van allerlei voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. 

Op zondag kan u samen met uw familie en vrienden genieten van onze rijkelijke brunch. De brunch is voorzien van verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Ook voorzien wij animatie voor jong en oud. Zo kan u de kunsten van onze chefs bewonderen tijdens de live cooking en kunnen uw kinderen zich vermaken op het springkasteel.