Attracties

In en om Brussel zijn allerlei leuke attracties te beleven. Leuk voor jong en oud is bijvoorbeeld Mini-Europe, waar je Europa in het klein kunt bekijken. Bij een bezoek aan Brussel hoort natuurlijk ook een bezoek aan het Atomium en Manneke Pis moet even in actie gezien worden. Leuk voor kinderen is tevens het Aquarium van Brussel en volwassenere gezelschappen moeten zeker een bezoek aan Brouwerij Cantillon niet overslaan!

Het Atomium

Het Atomium kunt u vergelijken met de Eiffeltoren. Het Atomium werd gebouwd voor de wereldtentoonstelling in Brussel in 1958 en symboliseert een ijzerkristal met negen atomen. Bovenin geniet u van een spectaculair uitzicht over Brussel. 

De Grote Markt

Aan de Grote Markt vindt u typisch Vlaams barokke Gildehuizen. Deze zijn zeer sfeerbepalend voor het authentieke Belgische straatbeeld. In de zomer is plein vol met terrassen en komt het kleurrijke Vlaamse leven helemaal tot bloei.

Boek een arrangement

Ontdek Brussel van ons hotel en geniet van de vele musea met een van onze arrangementen. Onze receptiemedewerkers vertellen u graag over alle culturele uitstapjes in Brussel en omgeving.