Op zoek naar een origineel valentijnscadeau, geen ideeën?

Op zoek naar een origineel valentijnscadeau, geen ideeën? Een weekendje Brussel als valentijnsverrassing? Van der Valk Brussels Airport biedt, samen met Cupido, Valentijnsarrangementen aan. Jij hoeft enkel voor je geliefde te zorgen, wij zorgen voor de rest!

14 februari 2020, Valentijnsdag, komt wel héél dichtbij nu. Dé dag van het jaar om je geliefde te verrassen. Punten scoren kan je met onze Valentijnsarrangementen of trakteer jouw grote liefde op een romantisch 3-gangendiner! Dit kan beide op vrijdag 14 februari en zaterdag 15 februari.


 

Valentijn perfect all-in arrangementen

Geniet samen met je partner van een romantische overnachting in een upgraded room mét een uitgebreid ontbijtbuffet. Voeg daar een romantische film aan toe in onze speciaal daarvoor ingerichte cinemaruimte, wat popcorn, midnight bubbles & strawberries en de liefde kent geen grenzen meer. Eventueel nog een 3-gangendiner erbij en een verrassingsbox. ;) Uw partner zal nog nooit eerder zo onder de indruk geweest zijn.

De aanwezigheid van Cupido wordt bovendien gegarandeerd. Hij/zij schiet graag zijn pijltjes af.

U boekt, wij voeren uit én u gaat met de pluimen lopen. Lijkt me een prima deal, toch?

Opmerking! De film begint om 21uur en we raden aan om voor 19uur het eventuele Valentijn 3-gangen diner aan te vatten zodat jullie zonder haast en spoed kunnen genieten.

 Valentijn 3-gangen diner

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 februari bieden wij naast de gewone menukaart ook een verrassend 3-gangen Valentijnsdiner aan in ons sfeervolle restaurant Catharina.

Aanvangstijd:
Jullie mogen aanschuiven vanaf 17:30 uur.

Prijs
Romantisch 3-gangen Valentijnsdiner € 38 p.p. (excl. drank)
Met sommelier selectie van wijnen erbij? + € 19 p.p.

Reserveren: graag 
Wij raden u aan vooraf een tafel te reserveren.
Dit kan telefonisch via 02 277 20 00
of via mail: info@brussels.valk.com