He's on his way!

YES!!!  Wij hebben positief bericht gekregen uit Spanje.

De échte Sint komt op zondag 2 december bij ons langs tijdens de brunch. Twee van zijn gekke Pieten zullen hem vergezellen.

De brunch start om 12u met een glaasje cava of fruitsap. Nadien worden jullie naar jullie tafel begeleid voor een uitgebreid buffet. Koude en warme voorgerechten, luxe hoofdgerechten en een superlekker dessertenbuffet. En uiteraard mag ook chocola die dag niet ontbreken!

De kinderen, groot & klein, worden uitgenodigd op de schoot van de Sint. Eens kijken wat de spiekpietjes allemaal genoteerd hebben in zijn grote Sinterklaasboek.

Brave volwassenen betalen 50,50€. Flinke kinderen van 5 tem 12 jaar betalen 25€. En de kleintjes jonger dan 5j mogen van de Sint hun centjes sparen.

Aarzel zeker niet, want de échte Sint komt niet overal. Valse Sinten daarentegen... Grijp deze unieke kans! Reserveren kan via info@brussels.valk.com of 02/277.20.00.

The only way is up!

Stilstaan is geen optie!

En dat vinden wij bij Van der Valk ook. Noem het renoveren, noem het pimpen, noem het een make over, noem het een grondige onderhoudsbeurt. Onder welke noemer het ook valt, onze kamers op de 1e en 2e etage zien er weer nagelnieuw uit.

Fris kleurtje, nieuw tapijt, modern meubilair, .... En weet je waarom? Omdat onze gasten dit verdienen. Omdat U dit verdient!

Ook ons restaurant heeft onlangs een nieuwe look gekregen. Een leuk behang, een likje verf, nieuwe heerlijk comfortabele stoelen,.... Het houdt niet op!

Nieuwe strijkkamers? Your demand is our command!

Op basis van onze eigen kritische blik én op basis van jullie feedback blijven wij constant werken aan onze uitstraling. Binnekort ook onze receptionisten in een nieuw kleedje.

Leuk toch hé?

Benieuwd naar al die prachtige veranderingen? Kom dan zeker een keertje langs. Je zal versteld staan...

Charge your batteries!

2018. De 21ste eeuw vordert en daarbij evolueert de mensheid op een tempo als nooit tevoren. De mens wil luxe uitstralen, vernieuwend zijn, is meer en meer kwaliteit gericht. Alles wordt gezien als een uitdaging; we willen de beste zijn, iedereen wereldverbeteraar. Onder andere deze elementen liggen aan de basis van het populair wordende merk Tesla. Voor degenen die er nog niet bekend mee zijn: ‘groene’ wagens die functioneren op elektriciteit. Dit onder het motto ‘Weg met de luchtvervuiling’.

Deze wagens vereisen uiteraard een andere soort laadstation dan het klassieke ‘tankstation’ dat  we gewoon zijn. Tesla voorziet laadpunten, ‘superchargers’ genaamd en deze worden uiteraard zeer strategisch geplaatst. Onder andere grote hotels aan drukke wegen popelen om Tesla laadstations te laten installeren. En ja, Van der Valk Brussels Airport is daar één van. En daar zijn we trots op!

Het draait allemaal om batterijen opladen. En dit zowel voor de wagen, als voor de bestuurder ervan. Terwijl de wagen in zo’n 40 minuten helemaal opgeladen wordt, kan de bestuurder exact hetzelfde doen in ons hotel. Genieten van een koffie, een snack of een uitgebreide lunch. Ook dit sluit aan bij het denken van de hedendaagse Mens. We blijven gaan totdat onze batterijen helemaal leegzijn, om dan de tijd te nemen ons opnieuw op te laden. Opnieuw en opnieuw en opnieuw. Geen nood, Van der Valk Brussels Airport staat aldus ter beschikking voor wagen én bestuurder.

Garden of Secret

Van der Valk proudly presents....Garden of Secret.

Deze winter komt Van der Valk Hotel Brussels Airport met een unieke primeur... Vanaf half november kunt u er terecht voor het Van der Valk Winterfeest op ons uniek terras! Knisperende vuurtjes, zachte schappenvellen, vele lichtjes en verwarmende drankjes wachten u in een exclusieve Dome-tent. En voor de durvers onder ons is er iets bijzonders te doen. Op het terras wordt een heuse schaatsbaan aangelegd! Wij regelen voor u de schaatsen, een warme Van der Valk muts en sfeervolle muziek. U hoeft alleen maar te laten zien wat u kan op het (kunst)ijs! Het Van der Valk Winterfeest is de ideale plek voor uw bedrijfsuitje, eindejaarsfeest of nieuwjaarsreceptie. Reserveer dus snel het meest originele winter event van het jaar! banqueting@brussels.valk.com