Eten & Drinken

Zondagsbrunch

Met de hele familie iets te vieren of lekker ontspannen genieten van het weekend met zijn tweetjes? Elke zondag kunt u in Restaurant Catharina van Van der Valk Hotel Brussels Airport genieten van een uitgebreide brunch. Ook in de zomermaanden gaan wij door met de brunch en kunt u elke zondag bij ons terecht!

Live Cooking

Tijdens dit zeer uitgebreide buffet kunt u live de kunsten van onze koks bewonderen en proeven van de heerlijkste luxe voorgerechten, hoofdgerechten en desserts.

Kinderbuffet

Ook aan de jongste gasten is gedacht. Voor kinderen is er een eigen buffet voorzien, er is een springkasteel, ze kunnen geschminkt worden en er is een hoekje met speelgoed. Kortom, dé ideale manier om de zondag te vieren!

Kosten

Prijs: € 49,50 p.p. Wie geen kreeft wenst kan dit aangeven bij reservatie en krijgt een korting van € 7,-. Kinderen t/m 4 jaar gratis, 5 t/m 12 jaar: € 15.00. Parkeren in onze garage is gratis!

Zon- en feestdagen

Elke zondag. Start: 12.00 Eind: 15.00 uur. Met enkele feestdagen hebben wij een speciale brunch tegen een ander tarief.

Iets speciaals te vieren?

Verjaardag, jubileum, baby op komst of iets anders te vieren? Stel ons van te voren op de hoogte en wij doen graag dat beetje extra om uw viering bijzonder te maken!

Themabrunches 2017

De prijs voor de overige thema-brunches is € 57.50 p.p. (voor kinderen van 5 t/m 12 jaar € 25,-). Incl. welkomstaperitief, huiswijn, bier frisdrank, fruitsap, water, koffie en thee

Reserveer een tafel

Neem contact op met ons restaurant en reserveer een tafel. Of bel eens voor onze mogelijkheden om met groepen te brunchen. U bent bij ons van harte welkom.