Eten & Drinken

Vier uw Kerst bij Van der Valk!

Gigantische kerstbomen, sfeervolle decoraties, heerlijk eten en drinken. Het enige wat u nog hoeft te doen is te zorgen voor een goed gezelschap, dan verzorgen wij met liefde de rest voor uw fantastische Kerstfeest.

Kerstbrunch

Op 24 en 25 december bent u van harte welkom voor een uitgebreide brunch met de hele familie. U wordt ontvangen met een glaasje cava, waarna aan tafel voor iedereen kreeft wordt geserveerd. Daarna wacht u een uitgebreid en luxe buffet met diverse voor- en hoofdgerechten. We sluiten af met een spectaculair dessertbuffet, inclusief XL chocoladefontein. Voor de kinderen is er een speciaal kinderbuffet en er zal ook voor entertainment gezorgd zijn!

24 en 25 december. Tijd: 12.00-15.00 uur

De brunch van 25 december is volzet!

Prijs: € 69.50 p.p.

Incl. welkomstaperitief, huiswijn, bier, frisdrank, fruitsap, water, koffie en thee

Kinderen van 5 t/m 12 jaar € 30,-, t/m 5 jaar gratis.

Kerstbuffet

Zowel op Kerstavond als op 25 december bent u ’s avonds van harte welkom bij ons luxe Kerstbuffet. Ook hier wordt u feestelijk ontvangen met een glaasje cava en krijgt u kreeft geserveerd aan tafel. De verschillende voor- en hoofdgerechten zijn allemaal even lekker en we sluiten af met een spetterend dessertbuffet. Voor kinderen is een speciaal buffet voorzien en we zorgen ervoor dat ook zij zich wel zullen vermaken, zodat alle volwassenen ongestoord kunnen genieten. Of je nu met zijn tweeën bent of met de hele familie, het is de ideale manier om Kerst te vieren!

24 en 25 december. Tijd: 19.00-23.00 uur

Prijs: € 69.50 p.p.

Incl. welkomstaperitief, huiswijn, bier, frisdrank, fruitsap, water, koffie en thee

Kinderen van 5 t/m 12 jaar € 30-, t/m 5 jaar gratis. 

Reserveer een tafel

Neem contact op met ons restaurant en reserveer een tafel.